KIEMEL MÉDIA PARTNERÜNK

Voila Pictures
Forradalmasítjuk a médiát!
2008 óta Forgunk!

A Voila Pictures egy budapesti film és videó produkciós cég, melyhez tartoznak ügynökségi és projekt menedzsment divíziók is.

2008 óta teljeskörű gyártással, és utómunkával foglalkozik, azaz mozi, televízió, esemény, esküvő, animáció, reklám, online és egyéb videókkal.

Filmek

Kiemelt producereink egy teljes stúdiónyi stábot rendelkezésre tudnak állítani a megrendelő igényeinek megfelelően.

TV Műsorok

Filmeket, TV műsorokat, Pro-Bono rövid filmeket gyártunk.

Fotó

Éld át újra a pillanatot! Esemény, portfólió, termék fotózás, ahogy nem gondolnád!

Videók

Cégek számára profi reklámfilmet, videót, online tartalmat, promóciókat, kampányokat készítünk.

Animációk és vizuális szolgáltatások

2D animáció, 2,5D animáció​, Info Garfika, Composite megoldások, 3D Modellezés, Alap 3D animációk, Professzionális 3D Animációk, CGI/VFX, Vállalati vizuális megoldások

Kreatív ügynökség

A Voila Pictures alkotói stábja (kb. 400fős adatbázis) olyan agilis, szakmailag képzett, egyéni meglátással és rengeteg kreatív ötlettel rendelkező csapat, akik egyénileg is kiemelkedő eredményeket értek el szakmájukban.

Cégünk kiváló, tapasztalt média szakemberekkel dolgozik együtt, akik professzionális, precíz, igényes munkát végeznek.

Reklámügynökségként is működünk, hiszen az ügyfelek számára marketing tevékenységeket is végzünk, sőt teljes kampányok lebonyolítását is vállaljuk.

Együttműködő partnereinknek köszönhetően kiterjesztettük szolgáltatási listánkat, így élő közvetítést, VR videókat, design munkákat is végzünk, továbbá teljes mozgókép média ellátóként is működünk. Azaz forgatási, és fotós felszerelést, stúdiót, stábtagokat bérelhet tőlünk.

Projekt menedzsmentünk szívesen segít szponzoráció, befektető szerzésben, pályázat írásban más produkciókat.

Olyan ko-opreációs rendszert alakítottunk ki, mely egydülállónak mondható az országban. Ezen rendszer révén lehetőséget adunk a vállalkozások számára, hogy elérhető áron jussanak hozzá elengedhetetlen média tartalmakhoz.

Keressen fel minket, szívesen segítünk!

Iratkozz fel youtube csatornánkra!

Referenciák tömkelegét, produkcióinkat találod meg a csatornán és emelett, mindig kapsz jelzést róla, mikor új projekteket készítünk!

A Precizitás magasfoka

Büszkén kijelenthetjük, lassan 12 éves fennállásunk óta semmilyen projektben sem késtünk anyag leadással a megrendelő felé, ami jól bizonyítja a munkamódszer hatékonyságát.

Kizárólag olyan alkotókkal dolgozunk együtt, akik specializáltan saját szakmájuk mellett más posztot is képesek betölteni a projektek alatt, így sokkal komplexebb rálátást, és kreatív teret kapnak a stábtagok. Ez a fajta szabadság segít a tagoknak együtt élni a produkcióval, és a családias légkörnek köszönhetően a diszpozíciót minden esetben be tudjuk tartani, mivel kisebb létszámnál gyártás során olyan emberekkel, akik jobban ismerik egymást, közvetlenebb munka hierarchiában dolgoznak, könnyebb a kommunikáció és a szervezés.

Kérj ajánlatot vagy keress minket bizalommal és a jövő elkezdődik!

Több információt szeretnél rólunk?

Semmi akadálya!
Keresd fel weboldalunkat!

Telefonszám: +36-70-513-9838
Keress minket bizalommal!

Ha tetszik az oldal dobj egy like-ot!

Csatornáink

2019 ™GBR DESIGN STUDIO Minden jog fenntartva!