Webdesign, Weboldal és Webáruház készítés

Responsive Technológia tökéletes megjelenés és funkcionalitás minden eszközön

A legújabb trendeket követve, egyszerűen kezelhező mégis exklúzív és reprezentatív weboldalak készítésében az élen járunk.
Jó izléssel, igényesen tervezzük meg Online Megjelenésed  egyedi arculát  és kreatív ötletekkel segítünk egyre szélesebb körben megismertetni termékeidet és szolgáltatásaidat.

Webfejlesztés

Letisztult, kifinomult designnal, könnyen kezelhető, felhasználóbarát oldalak készítésében az élen járunk és ügyfeleink szinte minden igényét várakozáson felül tudjuk teljesíteni. Nálunk maximalizmus jellemzi a munkafolyamatok minden szakaszát.

Projekt Aszisztens

Felmérjük az igényeket -elképzeléseket, elkészítjük a megálmodott megjelenés tervezetét, kreatív ötletekkel gazdagítjuk a ránk bízott projekteket. Tapasztalataink segítségedre lesznek a kivitelezés zavartalan lebonyolításában és mindezt kedvező árazással párosítjuk!

Társ a Brand építésben

Segítünk, az általad választott területen versenyképes tudást szerezni, az Online megjelenésed audit stratégiáját felépíteni.
Társad és segítséged leszünk, abban hogy a Te Branded, a lehető leggyorsabban tudjuk fejlődni és egyre szélesebb körben terjeszkedhess!

Segítünk a Digitális megjelenésben vagy a nívós átalakulásban!

Kiemelt szakterületünk a felhasználói élménytervezés

A mai világban az első benyomás, sok esetben a weboldalad, hiszen a felhasználók több, mint 90%-a először az internetes megjelenésed, alapján ítél meg téged. Ha nem fektetsz kellő figyelmet a digitális megjelenésedre, sok esetben már nem lesz lehetőséged a második benyomásra!

E-kereskedelem és Webshop

Webáruház integrációk, biztos kipróbált alapokkal

Választás a kezedben

Többféle kész ötlettel rendelkezünk, amit könnyedén egyéni igényedre szabva elkészítünk és megnyitjuk internetes áruházadat

Értékesítés támogatás

A legújabb trendeknek és ügyfélelvárásoknak megfelelő kinézet és ajánló rendszer, bárki számára könnyen kezelhető rendelési folyamat

Korlátok nélkül

Mikró vállalkozás vagy nagy vállalati szféra, igényekhez mért megoldás és kivitelezés professzionálisan

Adminisztráció és Webiroda

Rendelés feldolgozás, elszámolás, szállítás, raktárkészletek nyilvántartása és számlázás könnyen nyomonkövethetően

Kérj ajánlatot vagy keress minket bizalommal és a jövő elkezdődik!

Egyéni bemutatkozó weboldal?
KKV volumen vagy Vállalati megjelenés?

“Ha a tökéletes az elvárás, a
GBR Design Studió a legjobb választás!"

Telefonszám: +36-70-513-9838
Keress minket bizalommal!

Ha tetszik az oldal dobj egy like-ot!

Connect

2019 ™GBR DESIGN STUDIO Minden jog fenntartva!